Колко струва една дума, човешка...
Обидната, тя толко боли!
Изказана с подла, груба насмешка,
цял живот на сърцето тежи.
Остава си вечно някъде скътана,
като кървав белег в душата да гние,
а тя се чувства ужасно потъпкана....
И паметта не може, думата да изтрие!
© Илиана Маринкова Todos los derechos reservados