Обидена на целия свят,
обидена на себе си самичка,
Аз силно се надявам, с поглед свят,
да изчезна като прелетна птичка.
Обидена на всички, но защо,
обидена и на самата мен,
аз просто искам да изчезна
Да потъна - там, гдето чезне гаснещия ден!!
Обидена на своя свят,
обидена дори и на земята,
мечтая да увехна като откъснат цвят,
Като цвете от сълзите полята......
© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados