31 may 2011, 21:52

Обикновени рисунки-3. ( Бих искал…) 

  Poesía » De amor
1779 0 3

Представям ви трета част на "Обикновени рисунки"
И този път разчитам на художника Хенрик Мозес
и неговата чудесна рисунка с молив да заглади недостатъците на моята любовна лирика...
Надявам се да ви хареса!
Б.

Не съм сънувал…

И не съм

мечтал дори

очите ми

да срещнат твоя

поглед

И да останат

в него…

Запленени.

Не чувам,

а и не виждам

нищо „от преди”...

Единствено

за тебе

съществувам!

 

Б.Калинов

31.Май. 2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??