Рисунката е с обикновен молив. Авторът е Хенрик Мозес - един великолепен художник!
А стихчето е едно начало...
Бих се радвал, ако се хареса някому...
Б.
Ето, сега
се усмихваш,
в мига
преди да се
обърна.
И знаеш…
Няма
да направя
дори
и стъпка
в посоката,
в която
и двамата
не искаме
да тръгна.
Погледът ти…
Вече
ме завърна.
Б. Калинов
27 Май 2011г.
Пловдив
© Борис Калинов Todos los derechos reservados
Радвам се, че ти харесва! Да! Изглежда е точно така!
Б.