29 dic 2019, 14:38

Обилно 

  Poesía » Otra
474 0 0

предателите

умножават се в една

страна и тях ги

 

за предателствата им

обилно награждават

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??