2 feb 2015, 17:50

Облак и светлина 

  Poesía » De amor
281 0 0

Облак чезне, светлина

носи ми душевна топлина.

Мисълта за теб ме топли -

няма стонове и вопли.

 

В небето на любовта

чезне облакът тъга.

И макар да е несподелена,

нежна радост е за мене.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??