18 jun 2010, 11:04  

Обран бостан 

  Poesía » Civil
1036 0 1

Бойко, бедният народен цар,

на обрания ни бостан пъдар,

нередностите им явно обича,

затуй във власт се той облича!

 

Оскъдицата тука не отминава,

малко несправедлива държава,

доход малък на слабия се дава,

от Европа България изостава!.

 

Борисов, премиерът наш,

не настига Германия и САЩ.

Дянков ни отпуска пица постна,

дава за БАН субсидия несносна.

 

Тъй народът ни без късмет

смукан е от бившия ни кмет.

Мачка той "материала лош",

остави ни в рециклирания кош.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Абе, щом толкова пъдари се бутат още за бостана, значи има какво да обират още.
Propuestas
: ??:??