Лист отронен,
сълза в очите,
душа разголена,
слана в косите...
Кратка въздишка,
влак отминаващ,
скъсана нишка,
спомени парещи...
Образ от минало,
нощни терзания,
думи застинали,
миг изпитание...
Образ застинал,
с рози в косите,
снимка от минало,
сълзи в очите...
© Бояна Драгиева Todos los derechos reservados