Обречен
Вечно ще те търся във нощта,
след тебе неотклонно аз ще скитам,
след твоята изгубена душа
ще бродя. Вечно. Без да питам.
Една врана навред ти ще срещаш.
Тя с писък ще прогонва деня,
ще изкълвава звездите нощни
и край теб ще оставя тъмнина.
С коса твоите надежди ще взема,
не ще остане и искричка една.
Докато си жив, тя ще те преследва -
една безнадеждно влюбена жена.
И някога, когато се обърнеш,
то знай, че аз ще те следя,
ще ме молиш, но не ще върнеш
във мен отново любовта.
© Мирела Шопова Todos los derechos reservados