11 mar 2021, 7:37

обречен 

  Poesía
319 0 1

От родителите си на тази земя довлечен
току що родил се и вече  обречен
без никой да те пита обратното броене започва
живот първо ти се влива, а после източва

 

но как използваш своето време
преди този който ти го е дал да си го вземе
ще го разпиляваш ли като пясък през пръстите
все едно че си един от безсмъртните

 

и живял не живял поумнял или оглупял
ще си щастлив един ден да си остарял
и да си кажеш че всичко от себе си си дал.

© Борислав Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми. Много истинско
Propuestas
: ??:??