Не ми се нравят глупави мъже,
такива дето мислят, ще ме смаят.
Харесвам тези, дето раждат ветрове,
в гърдите ми, когато ме желаят.
Тези дето чувстват, че тежи,
думата им, кажат ли я гласно.
И са непреклонни, боже опази,
от такъв да те обича... страстно.
Харесвам тези... силните мъже!
По дяволите, свършиха ли вече?
Един такъв ми трябва, да ме отнесе
и нищо друго! Вече съм обречена.
19.09.2014
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados