Погледна ме... И влюбих се безумно.
Разлята нежност в мен нахлу.
И в този миг светът се преобърна,
във твоята любов до край се потопих.
Сега съм от любов и нежност изтъкана.
Сега съм влюбена жена.
Обречена да те обичам,
от тук... до Вечността.
© Антония Todos los derechos reservados