29 jul 2008, 21:07

Обречена на самота 

  Poesía » De amor
601 0 5
 

Обрече ме на самота!

Отне моята душа!

Ще те обичам вечно!

Мое минало далечно!

 

Сърцето ми на тръгване взе,

а ми остави самота!

Благодаря ти за скъпия подарък!

Благодаря ти за "любовта"!

 

Как можеш,божичко, как можеш!?

Да целуваш друга,

а да знаеш че умирам САМА!

Ах, как искам да те забравя!

Да се влюбя отново!

Но не става без душа...

© Сладурркатта Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??