Влезе в живота ми като стихия.
Помете всичко като ураган.
Обсеби ме със страшна сила
и после си замина...сам.
Остави ме сама, разполовена,
кървяща от безсилие и страст.
Молеща и смъртно наранена
от силата на твойта власт
над моя дух и моето тяло.
Остави лицето и гласа си във мен.
Сега боли както никога не е боляло,
обсебваш мойта нощ и моя ден.
Обсебваш всичко,
Погубваш ме бавно.
Не ми остави нищо,
а и нищо не искам.
Искам само теб, за мен да живееш.
С мен да танцуваш когато се смееш.
И когато си весел мен да целуваш.
И когато си тъжен с мен да тъгуваш.
© Малена Todos los derechos reservados