Помня,
бях обещана на теб.
И, противно на всяка прокоба,
те обичах!
И още те нося
най-дълбоко -
под лявата гръд.
Ще те нося до гроба!
Всяка грешка
в живота
носи твоя печат
и сълзите ми търсеха
твоя усмивка,
твоя поглед,
очите ти сини...
За тъга - няма време!
Намери ме,
любими!
© Кети Рашева Todos los derechos reservados