24 nov 2015, 21:52

Общо взето... 

  Poesía » De amor
504 0 2

Днес, преди една година,
влюбено дете си бях.
Давах всичко, дето имам,
разпилявах се без страх.

 

Да оставим настрана парите…
сърце ти дадох на поднос.
Достойнството си и мечтите
проиграх на всичко коз.

 

К'во се случи за година?
Аз от седем небеса
най-болезнено се сринах
върху твърдата земя…

 

Ще забравя таз една година.
Убедена съм в това.
През какво ли не преминах…
и твойта мамка ш' е*а ;)))

© Съндей Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??