21 mar 2013, 17:03

Обувките 

  Poesía » Otra
654 0 1

Недейте да ми пробвате обувките!

Защото стискат, ще Ви заболи!

Не ги напъвайте, недейте!

Във тях си нося сламки и бодли.

 

Едната има дупчица отляво.

Усещам я, когато завали.

А другата ми още си е здрава.

Какви обувки имам, а? Нали?

 

Аз помня, купи ми ги баба.

Отдавна беше, някога, преди.

Тогава беше татко, мама,

сестра ми и обувките, добри.

 

Недейте да ми пробвате обувките!

Подметките им зеят отстрани.

Не ги напъвайте! Недейте!

В обувките са моите очи...

© Алида Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??