22 may 2007, 9:33

ОБЯСНЕНИЕ 

  Poesía
687 0 13
 

Погали ме и изпий ме,

аз съм чаша - суета!!!...

И със устни преоткрий ме,

изрисувай  красота!

Обходи ме със дихание

и в очите ми се спри,

да потърсиш покаяние

и от грешките следи...

В тиха гара, пристан нов,

 превърни очите празни

и налей ги със любов

да не бъдат бездиханни...

Отприщи ме във безумна,

полудяла от любовна сласт

непокорната стихия - блудна...

прежадняла до несвяст!!!

И да бъда вечен огън

до безкрайност негасим

не щади ме, не, не искай

с теб греха да утолим!!...

© Деси Инджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??