ОБЯСНЕНИЕ
Как да кажа мила моя,
че съм влюбен, замечтан?
По- различен съм и зная,
тук проблема е голям.
Ти си млада и красива,
живота розов е пред теб,
а аз сакат съм и самотен,
лудо влюбен в теб поет.
Щом те зърнах аз пред мен
на момента осъзнах-
ти си муза на поет
и за тялото ми крах.
Ти, красавица неземна,
просто идваш ей така,
спорех уж, а те желаех,
с всяка фибра на плътта...
Сълзите пълнеха очите ми
и само ти ми бе мечта,
нецял в постелята лежах
и с теб да бъда пожелах.
Друг сега ще ти се радва,
дивна моя красота.
Виж, как твойта тежка сватба
с много скръб перото ми обля.
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados
и само ти ми бе в мечтите и с теб да бъда пожелах.".
Така ми прозвуча. Много чувствено и истинско е. Силен си поете влюбен. Много си силен Вальо. Приятелска прегръдка приеми от мен.