Очакващо млада
и може би малко красива,
често самичка,
но постоянно щастлива,
доста сериозна,
а може би и мъничко смешна,
с кусури - и то доста,
но романтичка безднадеждна,
- пита се има ли
друг такъв като нея,
който да иска
с нейните болки да живее?
Ако има, моля, нека се обади,
защото времето минава неусетно,
а всеки, за когото то забрави,
заплаща скъпо за нещо мимолетно...
© Брияна Todos los derechos reservados
Да ти се връща тройно