18 feb 2016, 21:59

Обява за честване 

  Poesía » Otra
395 0 7

празнуват те

като че ли си жив

медал за храброст

сякаш ще присъдят

а теб те няма

само полъх тих

мероприятието ще осъди

 

ще се засрамиш

с колко суета

за тебе уж говорят

ала себе си

нескромно промотират

и едва

ще могат по-конкретно 

да се сетят

 

с какво ги превъзхождаше

 

с мечти

които пламенно реализира

сега след тях

пианото мълчи

опианено може би 

от свирене

 

сега със тях букетите мълчат

кому са нужни 

пъстрите привети

когато теб те няма

 

предстоят

на живите следовници 

успехите

 

това ще те зарадва

знам си аз

дано да оправдаят оптимизма 

а теб те няма там

но тук и в нас

присъства мълчаливо 

твоят призрак

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??