Някой друг избирал зарад мен,
някой друг измислял правилата,
за да ме държи в невидим плен,
затова объркват се нещата.
Да, но има собствен, таен глас,
мъдростта, заложена в сърцето.
Тя е онзи приказен компас,
който сочи пътя към небето ми
и от намерения добри
и от тайни помисли ме пази.
Вече нямам нерви за игри,
нито време - някого да мразя.
Като светлина ще се раздам,
ще се разпилея без остатък,
водена от силата да знам -
просто моят път не е нататък.
© Вики Todos los derechos reservados
Поздрав и от мен!