17 jun 2010, 17:13

Объркана 

  Poesía » De amor
815 0 0

Тази нощ в небето

появи се нова звезда -

там, на онова място, където

бе моята любовна искра.

 

 

И, отново тъжна,

аз мисля за него,

и не мога да остана мирна,

без отново да го видя.

 

 

Сега прося от звездите съвет

и не искам да остана сама,

но без капчица късмет

се лутам из града!

© Виктория Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??