Лутам се пак, тук и там, нагоре-надолу, напред и назад...
Не зная коя съм и къде съм не зная,
защо съм тук и как да се махна...
Мисля, размишлявам, но нищо не става,
сякаш заключена съм в тази забрава
Какво ли да правя? Какво ли да мисля?
Объркана съм - личи си и нищо не измислям...
Има ли някой да ми помогне,
искам навън от този кошмар!
Май че сама съм, както винаги, зная.
Сама в живота и сама до края...
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados