30 sept 2008, 11:17

Объркано стихотворение 

  Poesía
709 0 11
ТИ ли си?... Не?... А кой?
АЗ?... И там ли всъщност МЕ има?
Тук навярно съм ТОЙ!
Значи ставаме трима.

ТИ и ТОЙ щом са АЗ,
значи Аз ще съм ВИЕ...
Много сме в този час.
Къде от НАС да се скрия?

Я по-добре покажи
на ТОЙ, че АЗ съществувам...
ТЕ не вярват на ТИ?...
АЗ истини само жадувам...

ВИЕ повярвайте в НАС.
НИЕ ще бъдем смирени.
ТЕ са душевният глас.
Значи живеят за МЕНЕ.

ТИ си едно отражение.
С камък, на пясък ще станеш.
Нека съм ТВОЕ знамение -
само при МЕН да останеш.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??