Сигурна съм, че ще намеря начин да ти го кажа,
дори и да не е сега, ще го направя.
Ще ми отнеме вечност може би,
но ти трябва да разбереш.
Моите чувства са повече от приятелски, аз те желая.
Аз наистина те желая.
Сутрин с целувки да те събуждам и нежно да те докосвам!
Закуска да ти приготвям и да те карам да се усмихваш!
Вечер страстно да те хапя, докато си върху мен!
Защото знам със мен
ще бъдеш най-добре оценен!
© Въображение Todos los derechos reservados