19 ene 2013, 9:37

Очаквам като влюбен 

  Poesía » Filosófica
388 0 0

 

Очаквам  като  влюбен,

Залеза,  луната…

Гърдите ми се

пръскат  често от възторг!

Градини виждам,

скрити  в Небесата…

И гледам ненаситно

Синия простор…

 

Във пламъка на търсенето си

изгарям!

Не мога да се отърва

от лудоста!..

За всяка красота

Сърцето си разтварям -

и всичко туй

върви от младостта…

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??