1 oct 2010, 20:41

Очаквам мъничко... 

  Poesía » De amor
770 0 8

Give me a little...

 

Днеска ми е сънено и топло,

но без теб не мога да сънувам;

сто луни зачеркнах на небето,

в тъмното, като в утроба, плувам.

 

Резнах си крилете - закърнели,

раните - прозрачни, тънки, бледи,

скришом във душата ти рисувам

есенни, беззъби слънчогледи.

 

Как да бъда весела и мила,

дланите ми вече те забравят,

малките трапчинки от смеха ти

ръбове в сърцето ми оставят.

 

© Джулиана Кашон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??