21 may 2007, 14:26

ОЧАКВАНЕ 

  Poesía
597 0 6
 

Чакам те, а теб те няма,

душата тегне във страдание,

навярно твоята измама

довежда ме до отчаяние!...

Защо постъпваш с мен така?!
Нима не ме усещаш ти,

изгарям в болка аз сега

Но теб не те е грижа май, нали...

За миг притварям моите очи

и виждам те, към мен вървиш,

но пак мираж е туй, уви,

не искаш сякаш да сгрешиш!!!!
За тебе грешката съм аз,

типично мъжко осъзнаване,

защо ли лесно е така

взаимно да се заблуждаваме!?!?...

© Деси Инджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??