Очакване
Когато птиците в последен полет
разперят своите криле
и свечери се нежно над тополите,
и пърхат пеперудени криле...
И само нощните предверия
на мрака се открехват със усилие...
Не чакам гости... Само своя рицар...
С криле и със душа на птица!...
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados
с обич, Таня.