18 feb 2005, 22:54

Очакване 

  Poesía
1148 0 0
Тихо на пръсти се вмъквам...
Нежно докосвам деня.
Сънят недоспал се завръща
недолюбил нощта...
Заключвам зад обвивката своя
чувствително нежна душа,
на устните слагам усмивка,
на очите-пастелният цвят,
обличам втората кожа..
тихо на пръсти се вмъквам.
Мога все още да слушам,
мога дори да мълча...
В очакване трепетно тръпна...
и нежно докосвам деня.

© Надя Вълканова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??