18 feb 2010, 15:12

Очакване 

  Poesía
427 0 0

ОЧАКВАНЕ

Прати ми, прати ми
поне едно писмо
и в него всичко
да не ти е все едно.

Любов голяма
не ще угасне като свещ,
защото зная,
че си като огъня горещ!

През нощта аз бълнувам
за твоята любов,
а денем боледувам,
за щастие готов...

© Сергей Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??