16 abr 2009, 1:52

Очакване 

  Poesía
418 0 2

                               Очакване

 

 

                                       По паважите прашни на нашата обич
                                       разхождам се всеки ден от години.
                                       Понякога срещам познати спомени.
                                       Усмихвам се мило, но още боли ме.

                                       Всеки ден тръпна в ново очакване.
                                       Не знам докога ще ми липсваш.
                                       Все още очаквам всички влакове.
                                       Дано слезеш от някой... с усмивка...

© Димена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Петя, аз не знам за другите *поети*, но моите стихове са чиста моя измислица повече от 50%.Така е, защото нямам муза.Имам само идеи !Но ,ако когато ме четат съдържанието прилича много на истина, то радвам се ,че мога да внушавам доверие.Благодаря ти !
  • Сладко очакване!
    И... пожелавам случване!
Propuestas
: ??:??