Винаги има изненади,
пространството е широко,
пътят е напред,
времето е неизвестност,
винаги можеш да спреш
и продължиш,
винаги можеш да останеш,
винаги има изненади,
винаги има защо,
винаги има какво...
© Мария Todos los derechos reservados