13 dic 2010, 19:02

Очакваният 

  Poesía » Otra
545 0 1

Очакваният

Здрачът тихо се спуска навън

Колоните с коли редят се бавно

Пътниците закъснели са в полусън

Тиха музика приспива ги манно

Потъват в мрак къщи и блокове

Надежди и болки таят се под покриви

Дърветата сгушени от вятъра спят

Във вода и улиците се топят

Коледа бавно пристъпва на пръсти

От квартал в квартал студът го бръсне

Подаръци носи желания и мечти

за децата малки и големи

 

  гр. София, Вторник

  11.10.2005 г.

© Луиза Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е хубаво! Когато бях малка много обичах града по Коледа.
    Поздрав
Propuestas
: ??:??