Небе без облаци,
ветрец ленив.Между брезитеслънцето е спряло,сред трептящите листаславей песента си извисява.Над маргаритките,все още с капчици роса,две сини пеперудив спирали невидими танцуват.От свежата треватихичкощурче се чува.Красиво е около мен,а зажаднели,очите ми във всичко виждаттеб…
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados