21 feb 2009, 10:33

Очите ми 

  Poesía
654 0 11
Очите ми...
Зелени са и тъжни.
Очите ми те търсят.
И са влажни, когато...
От дъжда навън.
Очите ми.
Поглъщат всеки къс небе.
Тъй както теб
поглъщат 
ненаситни.
Не се прикривай
зад своята
собствена сянка.
Очите ми са жадни.
Продължават да те
търсят там,
където за последно
те видяха...
Защото пак ще
те видят.
Нали?!
Загаси светлината.
Да не  виждаш
как плачат.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??