17 jul 2012, 13:10

Очите са същите, но ще гледат в друг 

  Poesía » Otra
609 0 0

Спомням си преди години,

за теб блестяха очите ми сини.

Сърцето ми за теб туптеше,

името ти ден и нощ шептеше.

 

Сега същите тези очи не блестят така,

както блестяха преди.

Сърцето ми за теб не тупти,

а името ти е в шкафчето със спомени.

 

Нарани ме и болеше!

Сърцето ми силно кървеше.

Но днес съм възстановена

и без теб се чувствам много по-освободена.

 

Очите са същите,

но след време ще гледат в друг.

Сърцето ми е по-цяло от всякога и продължавам да се усмихвам,

но не на теб, а на друг!

 

 

 

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??