ОЧИТЕ ТИ
В очите ти блещукат две звезди...
А ласките на твоите ръце
във клада са запалили сърцето ми.
По-нежни и от флейта на Орфей
са устните ти, с вкус на зрели ягоди!
В очите ти блещукат...
С усмивката ти рано сутринта
най-източния хоризонт светлее,
задъхват се във къдрички от смях
и облаците, снежно побелели!
В очите ти...
очите ми са спрели...
© Дима Todos los derechos reservados