Навън е приказно красиво,
навън са пролетни цветя!
Душата иска мълчаливо
целувката на любовта.
Във утрините нежно сини
отново търся светлина.
Далечни и неуловими
изгряват хиляди слънца.
Сърцето ми за теб копнее,
открива твоите черти
и в този свят за теб живее,
понесло обич и мечти.
В такива утрини прекрасни
ще те намеря някой ден.
Ще бъдат толкова невероятни
очите ти с любов за мен!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados