Русо изкушение
за мъжките мераци,
вдига настроението,
почесват се... тумбаци...
Краката й изляти,
гърдите напращяли,
в косите й от злато
звездите са се вплели...
Върви си и поклаща
дупе за милиони.
Тайни знаци праща
към мъжки панталони...
Но ето, че отмина,
и всеки мъж се хвали
над чашката си с вино,
че може да я свали...
Но в вятъра дочуха
смехът й тъй далечен,
и поздрав: Да го духа
меракът им обречен...
Спогледаха се всички,
почесаха... тумбаци...
със празните ръчички
нашите юнаци...
Тогава чу се тост:
"За вечната блондинка,
в леглото любим гост,
да пийнем по пол'винка..."
Напълниха се чашите,
а тя и не разбра,
че пиеха мъжете там по масите
за нея... И за любовта...
25.09.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Затова тук палаво намигам, пожелавам усмихната неделя на всички и... Ми нема да кажа, какво ще правя 😜😛😜
ПП
Само ще намекна небрежно, че е свързано с участието на една блондинка, и една брюнетка 😋😂😋