Припнало е лудо Ленче,
от столетницата изгонено,
припнало е лудото еленче,
от шопарче едро поканено!
Тръгна лудо Ленче за парица
да направи данъчни измами!
Това е явно за устата и лъжица,
ще си лапа в партия на имами!
Но нека оставим смеха настрана,
може ли такава голяма срамота!?
© Георги Todos los derechos reservados