Офейка с някой Пепеляшка значи.
От две недели принцът е пиян.
До шута седнал тъжно му се плаче,
било е всичко само пъстър блян.
В шампанското, в бездънен океан,
решил до дни последни да се дави.
Протяга към бутилка нова длан,
разбитата любов за да забрави:
"О, шуте мой ( той рече ) пак, Наздраве!!!
Съвет ми дай, какво да сторя аз?"
"Таз приказка не ще се веч оправи!
За друга, господарю, идва час!
История поредна се захваща -
далеч принцеса ви очаква спяща!"
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados