Какво ме гледаш!?
Нима не ме познаваш -
огледало съм ти аз,
пречупен образ ти!
Няма връщане за нас,
огледални както винаги!
Толкова си близо,
на ръка разстояние,
твойто огледало -
то за мен е покаяние,
за грешките преди
и тези след това!
Както аз, така и ти, сме си огледала!
© Никой Todos los derechos reservados