Огледално отражение си ти
на мен и моите страхове -
не разбирам как за секунди
сърцето ми превзе.
Отражение, от което боли -
затварям очи
и винаги си там -
има ли път, по който да избягам...
Едва ли... Не знам...
Огледално отражение на моята същност
си ти и обичам те повече
отколкото мога да си позволя -
ти си моето второ Аз и не мога да те спра!
© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados