Притеснил се бил някога малко...
приятел на беден Поет!
Дали ще може огледалото жалко
да издържи на ден бръснене пет?
Не се притеснявай, Приятелю - ти си лицето!
А аз съм наточен бръснач!
Добре е, че има и място, в което
Поета от жертва
се превръща в палач.
© Ангел Милев Todos los derechos reservados
и снимките ти Даниеле поразгледам,
на светлина мъждукаща едва-едва,
на утрото със светлината бледа
в смартфона ми загубвам се така...
в очите през прозореца ми гледа
денят роден във Слънчева заря...