Оглеждам се. Но толкова е трудно,
да виждам през измамна яснота,
родена съм сред хиляди заблуди,
закърмена с хронична слепота.
Осъдена, затворница на времето,
чието друго име е смъртта.
О, моля Те, не искам нищо временно!
Любов ми дай. Да вкуся Вечността!
/Каква ирония. Желаем дълголетие.
И всъщност повече затвор.
Пред вечността избираме столетие.
Свещена лудост в мътен взор!/
© любимка Todos los derechos reservados