в отговор на коментара
на gudman (Крикор Асланян)
на "Какво..."
Препускам лудо във живота
и по ръба разхождам се без страх,
любов събирам и раздавам с неохота.
Очите ми - пожари паля с тях.
Не съм красавицата най-прекрасна
от някой блудкав сериал,
но имам дарба да съм страстна,
да покорявам мъжките сърца без жал.
Такава съм, да, цялата съм жар,
а ти реши дали си струва
да изгориш в любовния пожар
и в моя огнен дом да погостуваш.
© Жанет Велкова Todos los derechos reservados
Започнах да ги разбирам вече тези !!!
Благодаря ти