Навярно искрено желаеш, мили,
да те обичам с огнена любов,
ръцете протегни и дай ми сили
страстта си да запаля с твоя зов!
Сега е ледено сърцето мое,
но ти ще го затоплиш със любов
и моето сърце ще стане твое,
и две сърца ще бият в порив нов!
И ще се стоплят от любов телата,
щом огънят гори във вечността,
и аз и ти ще следваме съдбата,
щастливи с огъня на любовта!
© Нонка Чардакова Todos los derechos reservados