Огън сред полето видях
макар там нищо да не гореше,
в този огън поседях-
пожар от минзухари там беше.
Взех в очите си от техния плам
и в сърцето си разпалих огньове.
Ще бъдат в мене винаги знам
Да пламнат да горят.като слънце Готови.
Автор Росен Николов ©
© Росен Николов Todos los derechos reservados